Два дни преди оставката на Николай Денков – какви решения ще бъдат взети в решаващата политическа седмица – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Два дни преди оставката на Николай Денков – какви решения ще бъдат взети в решаващата политическа седмица и какви са възможностите за стабилно управление? Темата коментират журналистите Людмил Илиев и Калина Крумова в “Твоят ден” по NOVA NEWS.

Илиев е на мнение, че има значение дали управляващите са в коалиция, тъй като такава би определила кой какви отговорности и цели има. Според него една коалиция ще стабилизира ситуацията. Журналистът е на мнение, че до момента решенията се взимат от партийните лидери, при това непублично.

Крумова счита, че управляващите трябва да говорят повече помежду си и по-малко през медиите. Тя посочи, че е обидно бъдещето на страната да е оставено в последните дни на ротацията. Според нея това не е държавническо решение.

Крумова е на мнение, че страната има нужда от нов политически проект, защото липсвало доверие в настоящите управляващи. Илиев посочи, че такава нова алтернатива не е решение.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар