Две благотворителни предколедни прояви се състояха в град Силистра

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Две благотворителни предколедни прояви се състояха в град Силистра

Ивайло Ангелов

Богата на благотворителност се оказа началото на тази седмица в Силистра. Две благотворителни мероприятия се проведоха в центъра на областния град. Една от инициативите беше под егидата и с помощта на Община Силистра и премина под мотото “Подарявам ти коледна усмивка”. Тя се състоеше в раздаване на коледни картички от доброволци.

Другата благотворителна кампания беше под формата на коледен базар бе организирана от група младежи, които по собствена инициатива, появила се преди месец, решават да започнат да събират стари книги, дарени от граждани на Силистра, които след това да продават на преференциални цени в центъра на града. Освен това младежите изработват и собственоръчно подаръци, които също продават. Цената на всичко е символична.

Със събраните пари от продажбите инициаторите възнамеряват да купят подаръци за Коледа на 9 деца от дома за сираци “Димчо Дебелянов ” в Силистра, които от скоро са преместени да живеят в апартамент в града. Младите ентусиасти изразиха благодарност към СНЦ “Паралел”, гр.Силистра и г-жа Радка Ангелова, служител в общината, които са им помогнали за осъществяването на това благородно мероприятие.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар