Двупосочно в обновено платно за Бургас след катастрофата с камиони на АМ “Тракия

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От понеделник, 12 април, движението от 5-ти до 9-ти км на АМ “Тракия” ще се осъществява двупосочно в ремонтираното платно за Бургас, съобщават от Агенцията “Пътна инфраструктура”.

Преминаването в платното за София се ограничава за ремонт на настилката в около 200-метров участък при 7-ми километър. В отсечката ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Аварийните ремонтни дейности бяха предприети, след като на 8 април при пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила възникна пожар и бяха нанесени щети на асфалтовата настилка в двете платна на магистралата. В платното за Бургас бяха сменени асфалтовите пластове в участък от около 500 метра, засегнат от пожара, припомнят от АПИ.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар