Дебатът снощи е бил безинтересен за 45% от слушателите на Podcast новините

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Премахват писменото информирано съгласие при ваксинация срещу COVID-19. Със заповед на здравния министър изискването за попълване на декларация преди поставяне на ваксина е отменено, а причината е, че няма нито правни, нито медицински основания за такъв документ.

От днес вече се издава сертификат и за повторно боледувал от вируса. За повторно се счита заразяване след минимум 90 дни от първоначално регистрираното такова.

Турция отговори на привикването на турския посланик в София във връзка с изборите – извика българския посланик в Анкара. Българският посланик Ангел Чолаков е бил извикан снощи, заради твърдения, че Турция се намесва във вътрешните работи на страната, съобщи „Дейли Сабах“, цитиран от bTV. В четвъртък българското външно министерство също привика първият дипломат на Турция у нас и изиска южната ни съседка категорично да се въздържа от пропагандни действия във връзка с изборите в неделя.

В САЩ помилваха осъден на смърт, часове преди насрочената екзекуция. Присъдата на 41-годишния Джулиъс Джоунс бе променена от смъртна в доживотна, без възможност за предсрочно освобождаване.

Той бе осъден за убийството на бизнесмена Пол Хоуъл по време на кражба на кола. Мъжът твърди, че убиецът е друг – негов приятел от гимназията, който е бил ключов свидетел по делото срещу него. Но прокурорът по делото казва, че доказателствата сочат вина на Джоунс.

„Имах чувството, че гледам „минута е много“ – това е само един от знаковите коментари по днешната ни анкета: „Беше ли интересен дебатът между Радев и Герджиков снощи?“ Още мнения по темата ще чуете в края на подкаста.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

„Беше ли интересен дебатът между Радев и Герджиков снощи?“

До този момент превес имат отговорите „Да / Не“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар