Дебъ-Емил Джасим: Борисов и той е л*йно като Левски

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Видният либерал Емил Джасим подръжник на така наречените умни и красиви протестъри, които начело с Отровното трио от няколко седмици са яхнали народното недоволство и се опитват да черпят политически дивидент от това се оказва основната причина вчера на протеста да няма толкова много хора, както в предишните.
Случка на която много хора са станали свидетели е причината в момента в социалната мрежа да се коментира отново името на Джасим и неговите приятелчета Манол Глишев, Христо Иванов и всички останали свързани по един или друг начин със Сорос протестите от 2014 година, когато се появи така нареченият “Реформаторски блок” за сметка на платената им мрежа.
Но да се върнем на протеста от петък вечер, когато Триото дава думата на забележете видният критик на Борисов – Джасим, така Бабикян представя либерала Емил, който взема думата и веднага след първият си призив с думите:
– “Да свалим Борисов сега, защото и той е същото л@йно като Васил Левски” е бил свален от трибуната, а микрофона му изключен..
Това е народе, ето какво се случва в нощта на протестите, когато разни хора вземат думата, за да ви убедят, че Борисов е лош и не трябва да има властта в България. Те не се свенят да обиждат дори Левски иконата на свободата, стига това да им помогне да постигнат целта си, а именно да върнат такива като Мая Манолова и Христо Иванов на бял кон отново в политиката, за да може схемата им да си работи и без Борисов, а народа ли? Еми явно народа няма думата за пореден път…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар