Война демократична българия

ДеБъ и сродните й структури никога не са искали в България да има свобода и демокрация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не харесвам хората, които лъжат. Също така не смятам, че просто трябва да си мълчим, когато някой лъготи, с надеждата, че истината рано или късно ще победи. За да победи истината, трябва да се противопоставяме на лъжата. Винаги.

Разбирам, че на днешното заседание на СЕМ една от членките на органа, г-жа Prolet Velkova отново е говорила лъжи по мой адрес. Казала е, че в предаването на БНР Политически НЕкоректно „доминира пропутинската, прокремълската гледна точка“. Нищо вярно няма в това изказване разбира се. Единствената гледна точка, която доминира в нашето предаване, е пробългарската. Ако за г-жа Велкова да защитаваш българската позиция е „пропутинска пропаганда“, значи тя дълбоко се е объркала. Много бих искал въпросната госпожа да излезе от клишетата, които разпространяват по мой адрес жълтопаветните сайтове, и да даде конкретни примери за това къде точно в „Политически НЕкоректно“ има „прокремълска пропаганда“, къде има „поощряване на войната“ и „омаловажаване страданията на жертвите“.

Работата е там, че няма да може нито един пример да посочи. Поради простата причина, че такива не съществуват.

Да, реалността влиза в тежко противоречие с фантазиите на тази госпожа и при този сблъсък реалността няма как да бъде отменена. Да, г-жа Велкова може да продължи с преиначаването на фактите, но няма как да ги промени.

Ще си обясним нейното поведение, ако си припомним, че Пролет Велкова е партийното назначение на „Демократична България“ в СЕМ. Тази формация и сродните й структури никога не са искали в България да има свобода и демокрация.

Единственото, към което се стремят политическите представители на този малоброен, но изключително креслив умнокрасивитет, е да установят униформеност и господството на една единствена гледна точка – тяхната. Ето защо, в интерес на демокрацията в България е тези хора да бъдат държани колкото се може по-далеч от властта. От всяка власт. Единственото, което те са в състояние да направят, е да ни завлекат в блатото на диктатурата и едноизмерното мислене.
Такива госпожи като Пролет Велкова всъщност са много полезни. Защото нагледно показват как с лъжи и манипулации „либералните евроатлантици“ искат да ни отнемат свободата. Не бива да им позволяваме това.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар