ДЕВЕТ МЪРТВИ, а Борисов „нанка сладко“ и си кани красива жена да му задоволява нуждите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДЕВЕТ МЪРТВИ, а Борисов „нанка сладко“ и си кани красива жена да му задоволява нуждите!
ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ.

На 13.08.2017г. е направена снимката в спалнята със спящият Борисов. Самият той потвърждава, че снимката е автентична и че „нанка сладко“. Преди дни Борисов в интервю заяви, че има „човешки потребности“ и затова го посещавали „красиви жени“ и една от тях, „Мата Хари“, както я нарича той го снимала и инсценирала другите кадри с пачките и кюлчетата.

За да разберете що за лъжец и изрод ви управлява, ще ви пропомним някои подробности за този летен ден.
13.08.2017г. остава в историята, като „Черната неделя“ за България. Множество тежки катастрофи с 9 загинали, между тях три деца и над 40 пострадали настанени в болници. Само при една от катастрофите, на пътя между Плевен и Ловеч през деня загиват четирима българи, сред тях и едно дете.

От данните на снимката на „нанкащият сладко Борисов“ (по неговите думи) става ясно, че е направена същият ден в 17.15ч. По това време вече има няколкодесетки катастрофи, медиите още в обедните новини обявяват черната серия, а 9 българи са загубили живота си.

Девет души са мъртви.
Какво прави Борисов?

Вика си „красива жена“, за да обслужи „човешките му нужди“ и в пет часа след обяд си ляга да нанка сладко! За загиналите българи – „Бог да ги прости“, за Бойко Борисов – „свирка в пет“ и сладко нанкане.

Сега разбирате ли какъв изрод ви управлява? Човешки боклук без съвест и морал.

Утре БОЕЦ ще ви покажем и как Буда и мафията му са прибрали 120 милиона от джобовете на гражданите за ковид тестове. Ще ви покажем документи.

Нещо неясно?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар