Действието на Витацептин в Онкологията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поради сложната природа на възникване на онкологичните заболявания и вариабилността при отделните случаи, универсална ефективна терапия все още няма. Налице е огромна необходимост от откриване и въвеждане в практиката на нови възможности с по – висока ефективност и по- ниска токсичност.

 

Vitaceptin

Витацептин е продукт, който успешно се бори със страничните действия от класическото лечение на раковите заболявяния. При такива диагнози лекарите разчитат и на индивидуалната реактивност на имунната система на пациента за максимално позитивен развой на лечението. Предимството с него е цялостната липса на странични ефекти и максимално действие върху човешкия организъм. Растителните видове Iresine celosiа и Petiveria alliacea в продукта Витацептин предоставят ценни биологични свойства и лечебни възможности доказани в хода на клинични изследвания на продукта.

 

Витацептин работи в няколко основни насоки, за да може успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма. Той ефективно стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини и радионуклиди вследствие на конвенционална терапия.

Втората основна функция е възстановявянето и засилването на имунната система. Витацептин подпомага организма възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

При създаването му са използвани всички познания за сигналните пътища и механизмите, участващи в антитуморната активност на Витацептин, при подпомагане на лечението при пациенти с онкологични заболявания.

Витацептин въздейства на раковите клетки чрез различни биологични процеси и реакции. Един биологичен процес на антитуморната функция, медиирана от Витацептин може да включва единични или множество сигнални пътища.

 

Аспекти на клетъчна и молекулярната биология на антитуморната функция на Витацептин включва:

 

  • Индуцирана от Витацептин апоптоза и антипролиферация, реактивни видове кислород и стрес на ендоплазмен ретикулум
  • Противовъзпалителен ефект
  • Спиране на клетъчния цикъл
  • Анти-ангиогенеза
  • Инхибиране на метастази, миграция и инвазия
  • Имунологични реакции
  • Активира съзряването на дендритните клетки
  • Активиране на противотуморен имунологичен цикъл.

 

Българското откритие Витацептин е подходящ продукт за приложение при пациенти в риск и такива с установена предиспозиция към развитие на онкологично заболяване. Витацептин ревитализира и засилва цялостната функция на човешкия организъм.

 

Витацептин се предлага в цялата аптечна мрежа на територията на България.

 

Повече информация може да откриете на сайта на компанията www.medicalpharm.eu

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар