гешев

Декларирам, че не подкрепям Гешев! Декларирам, че стигнахме дъното! Декларирам, че подобна жалка картинка е срам за българското правосъдие и прокуратурата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДЕКЛАРАЦИЯ

В унисон с вихъра от декларации за подкрепа на Номинирания /то не че има друг кандидат/, се чувствам длъжна и аз да направя декларация.

Декларирам, че НЕ ПОДКРЕПЯМ кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор!

Декларирам, че на първо място, само в диктатурите има по една кандидатура. Никой не е чак толкова достоен, че да се бори сам със себе си.

Декларирам, че наред и дори преди професионалните качества, на тази длъжност трябва да бъде човек почтен, морален и за него България да бъде преди всичко друго.

Декларирам, че НЕ СЪМ СЪГЛАСНА на длъжността „главен прокурор“ да бъде избран човек, зависим и свързан с властта, обслужващ статуквото.

Декларирам, че моето мнение е, че главният прокурор трябва да прилага законът в цялата му строгост, в интерес и в името на народа. И освен народа и закона, да няма друг господар.

Декларирам, че почтеност, морал, репутация, класа и име не могат да се спечелят с декларации на зависими служители. Декларирам, че подобна жалка картина е срам за българското правосъдие и за прокуратурата.

Декларирам, че тези, които в стремеж да запазят работата и да развият кариерата си, пращат мазни декларации в подкрепа на човек, чийто избор зависи само от един теоретично независим орган, са жалки и отвратителни.

Декларирам, че според мен стигнахме дъното!

Елена Гунчева, адвокат

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар