Делян Добрев с грозни закани към Елена Йончева заради въпроси за бизнеса на родителите му

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев не отговори на въпросите на колегата си от БСП Елена Йончева за бизнеса на родителите му по БТВ.
Тя го попита какъв е произходът на 2 млн. лв., които майка му и баща му са взели, за да направят фабрика за пелети, докато е бил министър на енергетиката. Добрев каза, че няма да й дава обяснения.

Уточни само, че маститата сума е взета от физическо лице. Йончева обясни, че парите са взети от зетя  на Добрев, а той от офшорка. Депутатката настоява от прокуратурата да изясни какъв е произходът на средствата във въпросната офшорна  компания.

Вместо да отговори конкретно, Добрев впрегна всичките си усилия да заплашва Йончева, че не само ще я съди за клевета, но и че извършва престъпление като набеждава, за което ще й се потърси наказателна отговорност. „В момента, в който покажем корупционни  практики и престъпни схеми, веднага започват да заплашат.

Тези заплахи отекват и другите също се чувстват заплашени. Всичко, което съм казала са факти и документи. В личен план нямам  нищо срещу Делян Добрев“, уточни депутатката от БСП.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар