Делян Пеевски: Нищо важно не може да стане без ДПС

Делян Пеевски: Нищо важно не може да стане без ДПС

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма нужда от коалиционно споразумение. Това смята депутатът от Движението за права и свободи Делян Пеевски по повод потвърждението на неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, че ДПС е част от управляващата “некоалиция“, пише „Фокус“.

„Всички важни решения не могат да се случат без ДПС. Обществото е избрало определени партии“, заяви Пеевски в кулоарите на Народното събрание.“Очакваме премиерът и Министерския съвет да вземат мерки, защото към момента не са взети. Важното е да се случат в региона проекти, които ще запазят работните места и хората ще бъдат доволни, но за момента не го виждаме“, поясни депутатът от ДПС във връзка с протестите на енергетиците.


От думите му стана ясно, че ДПС ще подкрепи и забавянето на бюджета. “Проблемът с руския петрол е решен“, каза бе Пеевски и добави, че според него парламентът е взел най-доброто решение, за да не поскъпват горивата.

„ДПС винаги влиза с нагласа за победа. Ние ще постигнем нашите резултати, мисля, че никой няма съмнения. Кметските места за ДПС ще са повече от предния път. Не искам да казвам нещо, за да не урочасаме нещата“, коментира предстоящите местни избори Делян Пеевски.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар