Пеевски: Доган ни препоръча да не подкрепим ГЕРБ, аз ще изпълня волята на хората

Делян Пеевски: Темата за ДПС не е на дневен ред, няма да позволя да се гаврят с нашите хора

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера ви казах – темата дали ДПС се разпада, не седи на дневен ред. ДПС е втора политическа сила, много сериозна организация, надявам се, че колегите са разумни. Това отговори на въпрос на медиите в кулоарите на парламента председателят на ДПС Делян Пеевски, попитан за процесите в партията.

По-рано днес в кулоарите на Народното събрание независимият вече депутат Рамадан Аталай отговори с “ще видим” в коментар думите от вчера на Пеевски, според когото партията ще бъде монолитна и с г-н Доган ще върви напред. Не мога да изляза тук и да кажа “отрежете главата на когото искате”, това е колективно решение, посочи още Аталай за това дали Делян Пеевски трябва да бъде освободен от поста му на председател на ДПС.

Пеевски отговори на Радев за Украйна и обяви: “Проруската “Възраждане” е много опасна партия”. 

Думите на Радев са отново създаване на страхове и говорене на глупости.  За помощта за Украйна и твърдения по темата, посочи, че това е отново създаване на страхове, говорене на глупости. Има си позиция, няма такова нещо, всичко е обяснено, подчерта председателят на ДПС. Да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление, призова той. Няма да се дават пари, това ще е с приспадане, обясни Пеевски.

Той беше категоричен, че няма да позволи на проруските партии да се гаврят с хора на ДПС, както са се опитали днес по време на изслушването на служебния премиер Димитър Главчев в пленарната зала относно уволнения и назначения. Нашите хора не са втора класа, те са първа, и ще направя каквото трябва никой да не си позволява да им говори. Проруските партии в лицето на “Възраждане”, това е много опасно. Да не си го позволяват никога”, заяви Пеевски и предупреди “Възраждане” да внимава как говорят за хората на движението след днешния скандал между Йордан Цонев от Цончо Ганев.

Ганев обвини ДПС, че контролира най-бедните райони, както и че бастионът на ДПС – Кърджали, е най-западналият областен град у нас.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар