Демократи и всякакви боклуци, успяха да ликвидират здравеопазването успешно за 30г.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да имаме уникална медицина, научна база, да идват чужденци да учат за лекари в България, да пращаме лекари да лекуват африканци и други, да имаме стотици поликлиники и болници, да имаме санаториуми и какво ли не и днес да излизат някакви кретени и да казват че няма места в болниците и лекари няма и друг медицински персонал няма си че чист – ТЕРОР!

Демократи и всякакви боклуци, успяха да ликвидират здравеопазването успешно за 30г.

Обаче Те му викат РЕФОРМА де. Звучи някак демократично.

Увеличиха карантинните мерки до края на януари. Ще ги увеличат я. С голяма вероятност ще бъдат още увеличени после. Системата не е способна да води борба с инфекцията и това се вижда от самолет..

К-вируса ни го набиха в нашия живот насила. Сам по себе си, може и да е по слаб от грипа. Вирус като вирус. Друг и нищо повече.

РЕФОРМА – казано на български език е – СЪКРАЩАВАНЕ НА РАЗХОДИ и произтича от счетоводната логика! Нищо общо с здравето на народа!!

Когато СТРОИТЕЛИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА нямат пари за асфалт и други проекти, започват да се възмущават че се харчат много пари за доктори безделници, празни болници и пенсионери. За това вдигат и пенсионната възраст и оптимизират всичко!

Всички виждат че проблема с болниците има организационен характер! Самото здравеопазване е РЕФОРМИРАНО, от управляващите бандити, под съвсем чужд модел! И този модел е даже абстрактен.

Здравеопазването е систематизирано до СЧЕТОВОДЕН МОДЕЛ,а не професионален!

За това правителството ИЗПОЛЗВА терористично карантинен модел на управление. Не само медицината е ликвидирана, а цялата Държава е в кома! Прилича на банално стари скъсани чували с които се опитват да направят стена пред идваща вълна.

Нищо друго освен ЗАБРАНЕНО, днешното управление не може да измисли и продължава да запушва дупки и то със съмнителен финал.

Остава им само едно – да удържат надигащата се вълна с пробити чували пясък и да се надяват че някак всичко ще мине ей така. Никакъв друг сценарии властта НЯМА!

Това е и причината да удължават карантинните мероприятия. И ще продължат да ги увеличават. Никой няма да се заеме да възстановява реформираното здравеопазване! Тези дебили не разбират какво е да създаваш и развиваш или поне да ремонтираш. Те не са родени да създават!

Те могат само да ликвидират или казано демократично – РЕФОРМИРАТ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар