ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ? ЕТО КАКВО НИ СЕ СЛУЧИ ДНЕС! ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕНА НА ДИКТАТУРА! СНИМКИ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели, скъпи сънародници времената в които живеем днес са по-лоши от времената през така наречения социализъм, а личности като Цветан Цветанов, Бойко Борисов, Лиляна Павлова, Мария Габриел, Антон Тодоров, Тома Биков и цялата паплач на Герб се опитват всячески да задържат властта си и вече ги е страх от собствените им сенки дори!

Ако си мислите, че това не е така, се замислете колко страници изчезват във Фейсбук и с каква насоченост са?

Всички изчезнали страници в последните няколко месеца във Фейсбук са с насоченост против ГЕРБ, но тези хора нямат нищо против да твърдят, че са радетели за свободата на словото?!

Радетели ама дръжки, защото техните платени трол бригади и в този момент докладват вашите профили, за спам или за каквото там се сетите!

Докладват вашите групи!

Докладват вашите страници! За да бъдат свалени и вие да нямате аудитория пред която да казвате истината за тези вече явни страхливци и за това как ограбват България и българският народ докато са на власт!

Днес беше извършена поредната вероломна атака срещу нас хората, които бяхме зад страницата “Национален Протест срещу Безобразията в България”, хората които бяха зад Хак Нюз, хората които създадохме АНТИГЕРБ страницата и днес пишем тук в този блог!

Но атаката не започна днес, тя започна в началото на седмицата, когато от Гугъл спряха всички реклами в блога ни!!! Защото сме нарушавали техните правила!!!

Естествено, че от рекламите ние си плащаме интернета и няколко служебни телефона, ако някой си мисли, че от реклами в интернет се забогатява е в жестока грешка, но поне можехме да си платим разходите за интернет и телефон. Уви това ни беше отнето.

Обжалвахме, обясниха ни, че няма как да ни върнат рекламите, защото не спазваме техните правила. Интересно почти една година ги спазвахме и нямахме проблеми и изведнъж се оказа, че не може!

Сами се сещайте защо и кой направи всичко това! Другите реклами които виждате в блога не са свързани с Гугъл и затова все още работят, но явно днес СТРАХЛИВЦИТЕ от ГЕРБ и техните трол бригади решиха, че ще ни унищожат или по точно ще ни накарат да започнем всичко отново от нулата.

И от Блогър платформата на която създаваме нашите новини получихме съобщение, че са премахнали този блог в който четете в момента, защото нарушавал техните правила за СПАМ? Интересно нали, само че за да научат в блогър че нещо нарушаваме някой трябва да го е докладвал масово!

Ние знаем кой е този някой, всички знаем кой е този някой и всички знаем, кой се страхува от Истината, която нас не ни е страх да показваме на всички вас. Този някой се наричат Герб!

Днес успяхме спасихме Блога!!! Върнаха го! Докога обаче ще е така не знаем!

Но едно ни е ясно, докато ние пишем, а ВИЕ само четете те ще си правят с нас каквото си искат и ще ни заличават, когато решат. И да се радват, че все още само пишем, защото скоро можем да заменим клавиатурите с по една сопа и да тръгнем да ги сваляме с улични действия. Защото чашата на нашето търпение отдавна е изпита, но все още много хора не са готови да се вдигнат от диваните и да действаме като НАРОД! P.S. УМОЛЯВАМЕ ВИ СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ! ПРЕПЕЧАТАЙТЕ Я ВЪВ ВАШИЯТ САЙТ! КАЧЕТЕ Я ВЪВ ВАШАТА ГРУПА! КАЧЕТЕ Я В ЛИЧНИЯТ СИ ПРОФИЛ! КАЧЕТЕ Я ВЪВ ВАШАТА СТРАНИЦА! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ЗАЩОТО СТРАХА НЯМА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ НАРОД! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_218.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар