Деница Сачева: Ромите не трябва да се притесняват, знам че помощите им са малко, ще работя те да се увеличат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вече като министър на социалните грижи и труда в България, дясната турбо калинка Деница Сачева, която беше одобрена от едва 114 депутати за поста, срещу нейната кандидатура гласуваха 106 народни представители, а трима се въздаржаха, даде и първото си интервю за медиите, като министър.
Според Сачева, лично Бойко Борисов и е предложил поста, защото виждал нейните качества и колко диалогична е тя. Работила съм в няколко министерства и знам наболелите проблеми, мисля, че мога да се справя както с задачите, които са на дневен ред, така и за в бъдеще.
Срещу мен беше упражнена атака с фалшиви новини, но искам да кажа, че такова нещо като джендър образование в България няма, а политики от този тип са се въвеждали единствено и само от министри на БСП. Искам да уверя и ромите, че няма да им режа помощите както се писа в някои медии, че едва ли не, аз ще им орежа парите, защото съм някакъв демон, не няма да им режа парите и помощите, напротив знам, че тези пари са малко и ще работя те да се увеличават.
Така както трябва да се увеличават парите за пенсии, детски надбавки и други неща, които са записани в управленската програма на правителството. Аз няма да спра добрите политики на министерството, но няма и да поощрявам такива, които го източват.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_3.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Деница Сачева: Ромите не трябва да се притесняват, знам че помощите им са малко, ще работя те да се увеличат

Вашият коментар