Денков: “Възраждане” и БСПС – лъжите си пречите на България да се развива по правилния начин – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Денков:

Стоп кадър/ФБ/МС

По време на отчета на дейността на правителството за последните 9 месеца акад. Николай Денков критикува опозциционните партии “Възраждане” и БСП, като индивидуално спомена имената на лидерите им – Костадин Костадинов и Корнелия Нинова.

Той им обясни, че с лъжите си пречат на България да се развива по правилния начин. Конкретна причина за критиките на Денков бяха твърденията на Нинова, че Европа ни изпраща “убийци и изнасилвачи от Сирия и Афганистан”, както и тези на “Възраждане, че кабинетът се е съгласил да приеме хиляди мигранти в замяна на членството на България в Шенген.

Денков припомни, че и двете са се оказали лъжи. И ги призова следващия път, когато имат съмнения, да потърсят информация. “Споделете и нашата гледа точка. Ако политиците са сбъркали, нека се извинят”, апелира той.

“Управленската програма продължава и през следващите 9 месеца, намираме се в средата на нейното изпълнение. С г-жа Габриел ще направим всичко възможно, за да направим прехода с минимални сътресения”, увери Денков.

Той отбеляза, че се е зарадвал, когато е разбрал, че именно Мария Габриел ще е ръководител на преговорния екип за ротацията на кабинета.

“Видяхме колко много можем да постигнем дори само за няколко месеца, ако обединим усилията, в името на спокойствието и благото на хората. Обединенте усилия раждат устойчиви резултати. Благодаря специално на акад. Денков за съвместната работа и контруктивния тон. Изпитанията ни правят само по-силни и оставаме заедно”, каза от своя страна Габриел.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар