Денков за ротацията: Ще има приемственост – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Денков за ротацията: Ще има приемственост

стоп кадър/БНТ

Това не е процес, който е свързан с борба за постове или с това една политическа сила да надлъже друга, а е процес, който ще предопредели кои ще са истинските приоритети, по които ще продължи да работи правителството в следващия период. Това заяви за предстоящата ротация министър-председателят Денков по време на участието си в Тридесет и седмото Общо събрание на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), което започна днес в София, предават от БТА.

“През последните седмици няма партньор, било то чуждестранен или национален, който да не е започнал разговора с въпроса: “А вие ще успеете ли да направите прехода”? Сигурен съм, че г-жа Габриел трябва да отговаря на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме съмнения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го направим”, подчерта Денков.

“Ще има приемственост. Работим много упорито в една не много лесна среда, за да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като правилна посока на развитие, ще продължи”, увери Денков представителите на местната власт, участващи във форума.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар