Денков промълви: Крайно време е СЕМ да се справи с дезинформацията

Денков към Радев: Аз нямам ментори

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Аз нямам ментори.“ Това заяви министър-председателят Николай Денков пред журналисти в отговор на думите от държавния глава, че трябва да се еманципира от своите ментори, пише „Фокус“. Премиерът е в град Приморско, където ще участва в награждаването на победителите в триатлона „Лъвско сърце“.

„Аз нямам ментори, може би това е проблемът на президента. Той не ми е ментор. Нямам други ментори. Не искам повече да коментирам чужди думи. Има много по-важните неща като студентите, като това, което прави правителството, отколкото да коментирам изказванията на някакви хора“, заяви Денков.На въпрос дали е възможно сближаване между президентството и правителството, той отговори така: „Винаги съм казвал, че институциите трябва да работят според това, което е заложено в Конституцията и законите. Този, който излиза от рамките, е президентът“.


Николай Денков коментира и трагичния инцидент от снощи, в който 15-годишно момче бе пометено от автомобил в центъра на града. Според премиера последните промени в Закона за движение по пътищата вече дават резултати, но работата трябва да продължи, така че тези случаи да бъдат сведени до нула.

„Ние сме излезли от времето, в което се говори и трябва нещо да се направи. От една страна, Народното събрание прие тези промени. Както вече стана дума, броят на пияните и дрогираните шофьори започна бързо да намалява, след като бяха приети промените. Виждате, че има още такива и затова продължаваме с проверките. Това ще донесе резултат, въпросът е, че все още не сме стигнали до там“, каза още той.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар