Денят на Самотните сърца идва с горещи оферти от Microsoft

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като едно от най-големите годишни събития за пазаруване в света, все повече цифрови платформи и онлайн магазини предлагат привлекателни оферти по време на Продажбата на 11.11 (1/11-14/11). Ако ви интересува икономията, не бива да пропускате тази голяма промоция преди Черния Петък. Ако търсите оригинални и евтини операционни системи Windows или пакети MS Office, ето най-добрата възможност с Продажбата на Godeal24 11.11! Можете да закупите пожизнена версия на ключ за Office 2021 Professional за 25.11€ и Office 2021 Home & Business издание за 36.66€! След като направите плащането, ще получите личен активационен код по имейл и инструкции за изтегляне, така че може да започнете да използвате Microsoft Office незабавно. Оригиналният Windows 10 Pro също е продукт, който си заслужава да се закупи! Microsoft спря продажбата на ключове за Windows 10 Pro. Ако сте заинтересовани от Windows 10 Pro, може да го закупите само за 8.33€ по време на Фестивала за Пазаруване на Двойната 11! Просто се уверете, че завършвате покупката си преди края на промоцията на 14 ноември, за да се възползвате от офертата.


снимка: Godeal24

Най-добри оферти за Microsoft Office от 15€ нагоре.Най-добрите оферти за Windows от 7€


Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон “GG62”)

Оптови оферти, несравними цени!

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон “GG50”)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

Съдържание на:
Godeal24

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар