Ден 48! Протестиращите ”нахраниха” властта с вмирисана риба /снимки, видео/

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Протестиращите вече започнаха да се събират за поредния ден на недоволство срещу кабинета „Борисов 3“ и главния прокурор Иван Гешев.

8,40 часа:

Мика Зайкова: „Радвам се, че съм тук, защото българите се събудиха и ще потърсят правата си. Искам да се възмутя от евролицемерието на ЕК, които са слепи и изобщо не реагират на протестите у нас. Те подкрепят едни мафиот. Борисов и Лукашенко се учат от един наръчник. Евролицемерите ще трябва да отговарят пред гражданите на Европа, че поддържат мафията у нас и че няма върховенство на закона“.

.

20,30 часа

Десетки колограми вмирисана риба беше изсипана под прозорците на МС. Малко преди това Арман Бабикян от Отровното трио заяви: Г-н Борисов, да не се подхлъзнете, като отивате на работа. Един богочовек някога нахрани хората с един хляб и няколко риби. А рибата се вмирисва от главата. А главата е там. Сега ще ги нахраним”.

.

Лошото време днес създаде проблеми на блокадите, тъй като бурята разруши част от палатките. Хората обаче започнаха да  възстановяват щетите. Основната цел на протеста продължава да бъдат оставките на Борисов и Гешев. Обсъжда се организацията за 2 септември, за когато е насрочено  Национално всеобщо въстание. Има предложение протестиращите да имат дрес код.

Протестите във Варна също не стихват. Хората замеряха с яйца и домати сградата на НФСБ заради думите на депутата от същата партия Валентин Касабов, който в тв интервю каза днес: „Страшното е, когато стадото решава и в един момент се вземе за глутница. Крайно време е собственикът – овчарят, да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата!“.

Гледайте ТУК на живо от фейсбук страницата на „Банкеръ“!

https://frognews.bg/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар