Ден 58 на протести: Подкрепа за „Хиполенд“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

58-ият ден на антиправителствените протести ще мине под въздействие на емоцията около проверката на „Хиполенд“.

Вчера шефът на веригата магазини за детски стоки публикува отворено писмо, с което „благодари“ на полицая, напръскал 17-годишния му син с „химическо оръжие, което може да доведе до трайни увреждания“ на протеста пред Партийния дом. А днес – случайно или не, полиция и НАП нахлуха в складовата база на веригата в Казичане и в магазини в страната. Служителите на веригата са едни от най-активните участници в протестите.

От „Отровното трио“ призоваха на днешния протест гражданите да дойдат с детски играчки, купени от „Хиполенд“. Самите организатори вече са взели цяла количка с продукти от магазина. Исканията на протестиращите остават същите – оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, както и предсрочни избори.

Провокаторите са в ръцете на властта, полицията е в ръцете на властта. На гражданите остана само  достойнството да продължат да бъдат на улицата. Няма да забравим кръвта, сълзите, лютивия спрей, съборените палатки, блъсканите жени възрастни хора, няма да забравим! Двете лица на Бойко Борисов са едно – мафията! Нас не ни е страх и ще бъдем заедно на площада, докато диктатурата не бъде свалена“, посочват от „Отровното трио“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар