Депутатите излизат 25 дни в Коледна ваканция! Взеха и по 6000 лева бонуси за Коледа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
25 дни почивка ще имат депутатите покрай коледните и новогодишните празници. Последното редовно заседание на парламента трябва да се проведе на 20 декември. Народните избраници ще трябва да се върнат отново на работа на 13 януари. Датата обаче се пада в понеделник и реално първото заседание на депутатите след Нова година ще се проведе в сряда, 15 януари.
Според правилника на парламента зимната депутатска ваканция е фиксирана от 22 декември до 10 януари. Тъй като 10-и се пада в петък, това удължава почивката на народните избраници и те ще трябва да се съберат на първо заседание едва седмица по-късно.
Един от другите варианти, които са били обсъждани, е законотворците да се върнат на работа на 8 януари, което е два дни предсрочно. Голяма част от депутатите ще посрещнат коледните и новогодишните празници в семейна обстановка, като са предпочели домашния уют и сбирките с приятели пред екскурзиите в чужбина.
Между празниците обаче някои ще използват възможността за релакс в компанията на семействата си по ски и спа курорти като Банско, Пампорово и Боровец, където ще похарчат и част от коледните бонуси, които получиха по 6000 лева всеки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Депутатите излизат 25 дни в Коледна ваканция! Взеха и по 6000 лева бонуси за Коледа

  • По никакъв начин не бива нашите родни “обгърнати от всенародната любов” дИпутати да се връщат на работа на 13-ти !!!!!! Тринадесет е фатално число!!!!!! Незабавно да се промени графикът им – ДА СЕ ВЪРНАТ НА РАБОТА НА ВТОРИ ФЕВРУАРИ !!!!!!!

Вашият коментар