Депутатите на Слави не знаят за какво и как да гласуват, разчитат на сигнали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Едно от доказателствата за строгия ред в парламентарната група на Слави Трифонов дойде от неговия депутат Радостин Василев.

Наблюдателно око на фоторепортер засече как младият юрист на „Има такъв народ” дава знак на колегите си в пленарна зала как точно да гласуват. Депутатите на Слави явно не знат за какво и как да гласуват и разчитат на команди.

Голяма част от групата на ИТН няма нито парламентарен, нито политически опит, затова депутатите имали нужда от някой, който буквално да им сочи как да натискат бутона пред себе си. Всеки самосиндикален вот пък – отклонил се от партийната повеля, бил строго санкциониран.

Парламентарните журналисти пък вече са се видели в чудо, защото не могат да припарят до нито един депутат от „Има такъв народ” и да му зададат елементарен въпрос, без официално разрешение на пиарите.

Даже „медийни” личности като Мика Зайкова и Николай Радулов, доскоро популярни като един от най-словоохотливите събеседници, днес бягат от журналистите като дявол от тамян.

„Това е някакво дежа вю – същото беше и с парламентарната група на ранния ГЕРБ. Ако е така, то какво се е променило тогава…?!”, озадачени са репортерите в Народното събрание.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар