Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия поръчвал палежи в Стара Загора (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев с живописния прякор Кухия е поръчвал палежи в родния си Стара Загора.

Новината разкри журналистът от града на липите Михаил Михайлов, който пусна и видео, в което разказва за криминалното минало на гербопитека.

Ето какво публикува Михайлов в ютуб като обяснение към клипа:

След като започнах да пускам репортажи за глаДния прокурор на България Иван Гешев и за баща му Стоимен Гешев, аз пак бях арестуван: Напълно скалъпено, напълно измислено, напълно незаконно, но така престоях по арестите още 13 денонощия…

Естествено, за това отново ще осъдя България, но това е друга тема! Днес ще ви разкажа, какво ми казаха от криминалния контингент, докато се намирах в ареста (все пак тези дето  незаконно ме арестуват, да имат предвид, че така ми дават много контакти в криминалния контингент, пък аз от там събирам всякаква информация…).

Така например при последния ми арест разбрах кой е поръчител на палежите с коктейл „Молотов“, които бяха извършени срещу къщата, която притежавам в град Стара Загора, през 2017 г.

Всъщност, досега аз подозирах общинския съветник от Стара Загора Янко Янков, но се оказа, че работата е по-дебела: Поръчител на двете атаки срещу дома ми бил депутатът от ГЕРБ и криминален авторитет в Стара Загора Маноил Манев.

Това ми го каза един мой „съкилийник“, който ми каза също така, че Маноил Манев, освен двата палежа срещу мен, е поръчал още няколко палежа в Стара Загора за периода 2015-2020 г.

Според моя информатор, тъй като е с позиции в ГЕРБ, а от 2015 г. и непрекъснат депутат от партията на Бойко Борисов и така е с депутатски имунитет, Маноил Манев прави каквото си иска в Стара Загора и не се страхува нито от съд, нито от прокуратура, нито от полиция.

По тази причина към настоящия момент се обръщам към министъра на вътрешните работи на България Бойко Рашков и към директора на ОД МВР – Стара Загора Николай Колев (който по време на палежите беше началник на 1-во Районно управление Полиция в Стара Загора, където се разследваха палежите от 2017 г.): Г-да, докажете, че при Вас България ще стане правова държава!

Започнете ново разследване по двата палежа на дома ми в град Стара Загора, тъй като Ви предоставям важна информация относно поръчителя на палежите – Маноил Манев!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар