Депутатът Христо с цитата „Бях изцяло зависим от наркотиците“ пак предизвика присмех – хората разбрали, че мястото на тия като него било в парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рапърът Христо Петров-Изо Хазарта, който ще бъде запомнен не с внесените от него закони, а със средния пръст, показан в залата на 47-то Народно събрание, предизвика смях и подигравки с първото си изказване след изборите в неделя.

Депутатът Христо, в чиято биография изпъкват редица скандали, а не един и двама от музикалния бранш са си патили от някои негови „качества“, и на когото е признанието „До 2012 г. бях изцяло зависим от наркотиците и алкохола“, стигна до прозрението, че мястото на тези като него е точно там, в парламента.

Бившият депутат от „Продължаваме Промяната“ написа следното в личния си профил във Фейсбук:

„Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува – независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.

На всеки шест човека, гласували на миналите избори за „Продължаваме промяната“ – петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години – с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа – тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!
Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо лично към всички онези, които цяла година казват „мястото ти не е там“, „пей си песните“ и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, „наркоман“, „боклук“ и други ласкави определения – огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново.

Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина – хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там“.

Депутатът Христо се заяде и със социологическите агенции, както и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов:

„Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.

На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб“.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар