Депутат: Без Цветанов ни чака ад, той ръководи страната, организацията, парламента, изборите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Решение на ръководството на ГЕРБ за бъдещето на председателя на парламентарната група Цветан Цветанов поставя на карта бъдещото функциониране на Народното събрание.

Още за Апартаментгейт

Това коментира пред журналисти депутатът от „Обединени патриоти“ от гражданската квота на „Националния фронт за спасение на България“ Емил Димитров:

„При всички случаи ще бъде много трудно, ако се стигне до такова решение, защото той ръководи и страната, и организация, и избори, и всичко. Кворумът в момента зависи от усилията, уменията, комбинативността, обещанията, които дава Цветанов на всички останали. Без него ще бъде много по-трудно. Не съм сигурен дали ще има друга фигура, която, излъчена от големия коалиционен партньор, да може така добре да комуникира с всички политически сили.“

Емил Димитров отказа да коментира оставката на Красимир Първанов от поста заместник-министър на енергетиката с мотива, че не го познава. „Аз съм синя каска, дори не ги познавам. Не знам за какво става въпрос. Един от сто от нашата квота имал проблем, добре, ще намерим нов. Няма какво да обсъждам! Никой не ме е питал! Аз от вас разбрах, че няма министър“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар