Депутат от БСП: Пламен Узунов трябва да бъде изритан от президенството

България, Политика, Президент
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от БСП Александър Симов атакува в профила си във Фейсбук много остро бившият служебен министър и настоящ съветник на президента Пламен Узунов заради скандала с нацистките снимки.

“Пламен Узунов трябва да бъде изритан от президенството. Ако аз му бях началник нямаше да го търпя. Уволненията на хора, снимали се с хитлеристки поздрави или униформи трябва да има възпитателен ефект. Никаква толерантност към заиграванията с нацизма. Всеки, който си мисли, че това е шега – няма никакво място в управлението.

Аман от клоуни и шегаджии! Аман от хора, които смятат това за забавно!

Не приемам и мълчанието на Радев.

Но ми се иска да подчертая и друг аспект на тази случка. Моля всички, които толкова много се възмущават от Узунов да бъдат последователни в антинацистките си страсти. Което означава и пълен гърч на Краси Каракачанов докато не уволни Иво Антонов, нацистът, който пише сърцераздирателни писма от болницата. Пълен гърч за Валери Симеонов, майтапчията от Бухенвалд. Пълен гърч за ордата от стари легионери, които десницата днес обожествява като герои. Антинацизмът, мили мои, трябва да е последователен възглед за обществото, а не играчка за дребни политически цели.

Ще призная всеки от вас едва, когато видя горните условия изпълнени. Няма да търпя хора, които възвеличават Дянко Марков да се правят на моралисти. Това е от мен”, написа Симов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар