Депутат от ГЕРБ издава фалшиви зелени сертификати, ще арестуват ли Иван Червенков?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутат от ГЕРБ продава фалшиви сертификати за ваксинация, разкри източник на Narod.bg от Асеновград. Преди минути Икономическа полиция разкри, че болницата на Иван Червенков е издала множество менте документи за ваксинация.

Става дума УМБАЛ в Асеновград с управител д-р Червенков, избран за депутат от ГЕРБ на последните избори.

Листата на престъпната коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив област – МИР 17 се водеше от спряганата за част от тима на Мата Хари Дани Каназирева, а на втората позиция бе поставен търговецът на фалшиви сертификати д-р Иван Йовков Червенков – анестезиолог, управител МБАЛ – Асеновград, който трябва да бъде арестуван.

Цената на ментето варира от 500 до 1000 лева. Според Наказателния кодекс за създаването на документи с невярно състояние се предвижда наказание до 8 г. лишаване от свобода.

Тези измами компрометират не само слабата ваксинационна кампания, но и статистиката за броя ваксинирани, по който България продължава да е последна в ЕС. Хвърлят сянка и върху данните за смъртните случаи на хора, които официално се водят ваксинирани срещу Ковид-19.

А съобщенията за починали от коронавирус, въпреки че са били имунизирани, разколебават допълнително българските граждани, които и бездруго държат първенството в ЕС по нежелание да се имунизират.

Наред с това далаверите на депутата от ГЕРБ са заплаха за добросъвестно ваксиниралите се българи и техните възможности за пътувания в чужбина, ако в някакъв момент не могат да използват сертификатите си.

Очаквайте още разкрития на Narod.bg за бизнеса с фалшиви зелени сертификати

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар