Депутат от ГЕРБ изригна за поиската оставка на Московски: Откакто има “бели стаи” корупция няма! Това е сигурно

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Откакто има “бели стаи”, нямаме данни за корупция и купуване на книжки. Това го твърдя със сигурност.

Аз се надявам, че г-н Николай Колев е чул нашите доводи.

Днес съм изпратил писма до прокуратурата и министерство на транспорта по определени сигнали от г-н Иво Кръстев, който е действащ служител на ДАИ. Вчера г-н Колев поикса четири неща, които трябва да бъдат решени до 24 часа.

Той твърди, че има корупционни практики и министър Ивайло Московски трябва да подаде оставка, защото той знае за тях. Аз твърдя, че такива практики няма. Г-н Колев твърди още, че има върнати на работа корумпирани служители, но аз не мога да коментирам решения на съда.

Това каза в предаването “Още от деня” по БНТ депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов, който е председател на Временната комисия в парламента, която разглежда сигналите на стачкуващия Николай Колев – Босия. “В комисията ще изискаме всички проверки, които са извършени от прокуратурата и институциите.

Ние няма да ходим да се ровим и да разследваме. След като получим всички резултати, ние ще ги обсъдим и ще ги предоставим на заинтересованите страни.

Надявам се г-н Колев да прекрати стачката си.

Очаквам още във вторник да сме получили резултатите от компетентните органи. Сигналите, които сме получили, ни връщат назад в годините, когато нямаше “бели стаи”.

Не мога да твърдя на 100%, че няма корупционни практики, но със сигурност е почти невъзможно кандидат-шофьорът да измами системата. Има лицево разпознаване, има камери за наблюдение. Още веднъж ще повторя, че се надявам г-н Колев да прекрати стачката си”, завърши Иванов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Депутат от ГЕРБ изригна за поиската оставка на Московски: Откакто има “бели стаи” корупция няма! Това е сигурно

  • ” Г-н Колев твърди още, че има върнати на работа корумпирани служители, но аз не мога да коментирам решения на съда. ” (депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов, председател на Временната комисия в парламента, която разглежда сигналите на стачкуващия Николай Колев – Босия). И още, пак от същия: ““В комисията ще изискаме всички проверки, които са извършени от прокуратурата и институциите. Ние няма да ходим да се ровим и да разследваме. След като получим всички резултати, ние ще ги обсъдим и ще ги предоставим…” Ето как се управляваме — чрез имитация на дейност. Проверяваме. Т.е. събираме документация от други “органи”, “институции” и шменти капели. Вместо да разтресат издъно корумпираната до дъно система. Босия е душа камбана.

Вашият коментар