Депутат от ГЕРБ: Ще затворим пак държавата, яростта на Ковид е много страшна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според депутат от Герб, България отново ще бъде затворена в краят на септември. Информацията е на 100% достоверна и дори здравният министър е наясно с нея, но няма как да я обяви сега публично, защото протестите отново ще станат масови. Вижте какво се случва в Гърция в Хърватска, скоро същото ще се случи във Франция и Австрия, след това идва ред на Италия и Германия, които ще бъдат последвани от Испания.

 

Плана е на ЕС да се затворят отново всички страни членки и да се въведат отново стриктните мерки, план който е приет и от България, за който е наясно и Бойко Борисов, който се е подписал, че България стриктно ще спазва всичко, което се въвежда от ЕС.

Интересно е и защо се прави всичко това, ако си мислите, че е за да си продава някой маските и другите предпазни средства, жестоко се лъжете, прави се защото Коронавируса реално е някакво химическо оръжие, което в момента се изследва как влияе не само на здравето на хората, но и на техните мисловни процеси. В България преди да се затворят напълно градовете тази година с караулки и бариери, ще бъдат затворени пак Моловете, дискотеките, заведенията, след това ще се започне и с останалите мерки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар