Депутат от ГЕРБ: 2019 година е годината на Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
2019 г. е годината на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. В това е убеден депутатът от управляващата партия Мануил Манев. По думите му нещата трябва да се измерват спрямо резултатите, а ГЕРБ винаги е показвала желание за добри политики.
В предаването “Плюс-минус” по Нова телевизия Манев посочи, че това може да се види в параметрите на Бюджет 2020 г. Прието е увеличение на пенсиите, на минималната работна заплата и на пенсиите. На въпрос дали 2019 г. не е била успех и за президента Румен Радев, Манев бе категоричен: “В края на годината и точно преди празници е хубаво да си говорим истини.
Всички действия и изказвания показват това – той (Радев, бел.ред.) е политическо лице, а не надпартийният обединител на нацията”. Депутатът от ГЕРБ изрази и скептичност относно инициативата за промени в Конституцията, лансирани от Румен Радев. Според Манев трябва да се има предвид,че Народното събрание има нисък рейтинг заради трудните решения, които се приемат от законотворците.
“Парламентът взема най-трудните решения. Нормално е да бъде “черната овца”. Има наистина неща, за които няма как да заровим глава в пясъка и да не признаем, че сме си виновни сами”, отбеляза още депутатът. Манев посочи, че популизмът вреди на парламента.
И призова, че не трябва да се злоупотребява с него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар