Деса Атанасова: Вдигаме данъците, за да могат хората да живеят още по-добре

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Десислава Атанасова от Герб обясни за всички българи, защо се налага вдигането на данъците в общините с едно изречение:
“Това се прави, за да могат българите да живеят още по-добре…”
Ето какво още заяви острието на Герб за националните медии тази сутрин: “Войната по пътищата, жертвите, катастрофите това са неща за които трябва да се говори. Трябва да се повишават още глобите, разбирам и хората, които най – накрая видяха и хубавото в България, но това, че имаме хубави пътища и булеварди благодарение на Бойко Борисов, не им дава право на хората да не спазват правилата за уличното движение.
Няма да коментирам катастрофата с колата на НСО в София, само искам да подчертая, че ако има повече пари, ще се направят повече подлези, надлези и хората няма да пресичат по уличните платна, така ше намалим жертвите по пътищата. Заради факта, че ние от Герб вдигаме данъците в общините искам да е ясно, че това се прави с цел хората да живеят още по-добре.
Всеки знае, че като дава повече, получава по-качествено и повече, това е икономика, не може с малко пари да искаш качество.
Разбирам и опозицията, която вече 10 години не може да накара хората да гласуват за тях, но всички българи вече са наясно, че само Бойко Борисов и Герб дават сигурност на хората в България. Всички виждаме икономическият ръст, всички виждаме как се променя България и как ни уважават в Европа.
Доходите на хората растат всеки ден, а това води и до повече изисквания от тях. Данъците се вдигат, за да могат хората да живеят още по-добре в една модерна европейска среда.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_670.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар