Деса Атанасова: Внасям искане да се промени закона и всеки автомобил през зимата задължително да има чувал с пясък и лопата за сняг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След като през тази зима депутатката от Герб Десислава Атанасова, над три часа седя по непочистената магистрала “Струма” и сподели своите терзания и премеждия във Фейсбук, по – късно си изтри публикацията, заради факта, че имаше под нея над 1000 коментара които и обясняваха, че АПИ са хора само и единствено на ГЕРБ, то днес познатата и като Деса Здравната, излезе с ново изявление, публикуваме без редакторска намеса.
Припомняме, че още през зимата на въпросната депутатка и беше дошла такава идея, но уви сега ще я прилага.
“След като през зимата видях, че въпреки усилията на фирмите, които трябва да почистват магистралите и пътищата в България не им се получава, заради недобросъвестни шофьори на тирове, вече много време мислих как трябва ние от Герб, които мислим само и единствено за доброто на хората да променим закона за пътищата в България, за да не се случват тези неща повече. Мисля си, че ако всеки автомобил и камион задължително бъдат оборудвани с чувалче пясък за автомобилите и чувал пясък или два чувала за камионите, нещата с опесъчаването на републиканската пътна мрежа ще се случват много по – бързо и няма да се налага да чакаме някой блокиран някъде снегорин от недобръсвестен тираджия с летни гуми да бъде освободен от блокадата в която е попаднал.
Това си го мислих и през зимата, докато седяхме на “Струма”, но вече съм решена ще го внеса още през септември и ще настоявам да се приеме.
Също така може да оборудваме и колите си и камионите с лопати за сняг и най – накрая да покажем, че сме народ, който може да бъде единен, като ринем сами снега по пътищата и магистралите докато чакаме да дойдат снегорините все пак и риненето на сняг спомага за доброто здраве и физическото състояние на хората, а както знаете ние от Герб мислим за физическото здраве на всички в България. Ще внеса моите предложения още в началото на септември в комисията по транспорта към парламента и се надявам колегите да ги приемат, за да решим най – накрая този проблем със снега по пътищата в България, защото на мен лично ми писна все Бойко Борисов и Герб да са виновни и всички да чакат някой друг да им свърши задължението като граждани на тази държава. Все пак сега е лято, но не трябва да забравяме, че идва и зимата”
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_154.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар