Деса Атанасова: Депутатите заслужаваме по 100 лева на час за извънреден труд, ние не работим лека работа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Десислава Атанасова коментира новината, че депутатите ще получават по 100 лева на час, когато работят извънредно в Парламента с думите:
“Заслужаваме ги, какво толкова ни коментирате заплатите всички, ние не сме обикновени работници, ние работим най – тежката работа в една държава. Знаете ли какво е да се пишат и приемат закони, да се мисли денонощно за хората? Не знаете, според мен това да получаваме по 100 лева на час извънредни е напълно в реда на нещата, защото все пак ние сме в парламента, защото всички сме се доказали най-вече, че можем и знаем.
Ние сме експерти всеки в своята област и ако не бяхме в парламента можеше и повече на час да получаваме, но само факта, че всеки един от нас се е жертвал в полза на обществото да работи за благото на България трябва да ви обяснява факта, защо ги заслужаваме.
Знам, че много хора не разбират работата на депутатите, но все пак не трябва да се забравя, че именно ние депутатите сме 24 часа на разположение седем дни в седмицата на нашите избиратели. Това го няма в нито една друга професия или работа. Така че не коментирайте неща, които не разбирате, моля..”

иззточник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/100_26.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар