Деса Атанасова: Изборът на Гешев е най-доброто решение за България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Депутатката от Герб Десислава Атанасова изрази възмущението си от шепата лумпени, които от вчера тероризират столицата седнали на “Орлов Мост” и заяви още:
“Има едни хора, които много се страхуват от това какво са вършели в миналото. Затова и такъв човек като Иван Гешев ги плаши и те искат на всяка цена с изнудване да не бъде избран на поста главен прокурор. Уви вчера ВСС не се поддаде на уличният натиск на 100 те лумпена на “Цариградско шосе” и направи най-добрият избор за България.
Естествено сега очаквам президентът на БСП да върне избора и да не подпише указа за неговото назначение, защото всички знаем, че Радев се командва от Москва. Гешев може да промени не само прокуратурата, той може най – накрая да накара всички в България да повярват, че тази институция работи за гражданите, а не за политическата мафия на прехода, за хора като Корнелия Нинова, Сергей Станишев и всички останали бандити разрушили България.
Днес ние от Герб, градим държавата, създаваме доверие във всички институции, но всички виждате каква е съпротивата, дори такава, че шепа платени лумпени да затварят улици и булеварди свързани с централните пътни артерии в София. Това е недопустимо и аз вярвам, че органите на реда ще си свършат работата. Всеки може да протестира, но никой няма право заради 100 човека да страдат милиони граждани на България”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар