Деса Атанасова счупи тъпомера! Няма да има толкова много жертви по пътищата, ако хората слязат от колите си…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От острието на Герб Десислава Атанасова от Дулово всичко може да се очаква, но тази сутрин буквално тя счупи тъпомера с едно изказване в което освен, че личеше отегченост и некомпетентност, пролича и че депутатите изобщо не се вълнуват какво точно се случва по родните пътища и войната, която се води по тях.
Според депутатката от Герб е време хората да слязат от колите си, защото това също е мярка с която да намалеят жертвите от войната по пътя в България. Ето какво още сподели депутатката:
” Жертвите по пътищата в България са много, но не вярвам да са най – много в цяла Европа, все пак ние от Герб в краят на годината ще поискаме всички данни от МВР и КАТ и ще направим анализ. Съжалявам за жертвите, но както знаем всеки българин като се видя с пари покрай управлението на Герб си купи кола. Да автопарка ни не е от най – новите в Европа, но все пак не трябва да се забравя факта, че всеки ден ние политиците призоваваме хората да слязат от колите си и да ползват градският транспорт.
Така хем въздуха ще стане по – чист, хем ще намалеят катастрофите и жертвите. Правим всичко възможно всяка година, за да намаляват жертвите от катастрофи в България, купуват се все повече камери за КАТ, вдигат се глобите, но както виждаме тези мерки не работят навсякъде. Явно трябва още да се работи, знаете, че в началото на прехода не слагахме дори колани, но с личен пример дори от премиерът Борисов хората свикнаха и сега вече всеки кара автомобила си с колан.
Трябва да се научим да спазваме правилата за движение, само тогава ще имаме и по-малко жертви от войната по пътищата. Не трябва да се забравя и факта, че благодарение на Борисов и Герб всички пътища в България станаха по-хубави и по тях се шофира по – лесно, но това са предпоставки за развиване и на по – високи скорости, което пък означава явно и повече тежки катастрофи, затова си мисля, че поне в градовете и между по -близките градове пътуванията трябва да се случват повече с градският транспорт.
Ние от Герб влагаме толкова много пари за общественият транспорт, дотираме цената на билетите цените спрямо Европа са много ниски но това го правим, за да може българите да пътуваме хем удобно, хем бързо и сигурно.
Моят призив е да слезем от колите си, за да спасим повече човешки животи и направим въздуха си по – чист.”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_513.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар