Деса Метреса НАГЛО: Радев не е никакъв президент, лицемер е!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обръщам се към неприсъстващия президент Румен Радев и правните му съветници. Жалко е, че нито вие, нито ваши представители вземат отношение в днешния дебат.

Това каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в дебатите по ветото на президента Румен Радев върху част от последните промени в Закона за личните данни, предаде „Фокус“.

„Недоумявам как сте такъв яростен защитник на свободата на словото, на демокрацията, на личните данни, а членове на правния ви съвет бяха осъдени от Върховния административен съд за злоупотреба с лични данни на граждани и журналисти“, заяви тя.  „Съдът осъжда на глоба от 10 хил. лева Борислав Цеков от Правния съвет на президента“, съобщи Атанасова.

„Дали БСП ще реагират така, както на мярката за неотклонение на Елена Йончева? Дали сега няма да събират пари и за Борислав Цеков?, попита депутатът от ГЕРБ.

„Сега е време да докажете, че сте принципен човек и да освободите Борислав Цеков, който е осъден на последна инстанция за злоупотреба с лични данни“, подчерта Десислава Атанасова.  „Да освободите и вашия представител в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки, който също вече е осъден на последна инстанция за злоупотреба с лични данни“, допълни тя.  „В противен случай ще изглежда като висш пилотаж лицемерие“, подчерта Десислава Атанасова.

Защо точно Десислава Атанасова реши да скача срещу президента, не е ясно.

Явно изживяващата се като „острието на ГЕРБ“ се чувства обидена от силната реч на президента вчера и иска да му отмъсти.

Явно иска за кой ли път да го омаскари пред народа.

Но народът чу речта и я оцени с отличен 6.

А Атанасова отнесе поредните подигравки в социалната мрежа заради безпринципното си лаене срещу президента.

Не може нейното субективно мнение да повлияе на 2,2 милиона избиратели.

И тя прекрасно го знае.

Но лае.

Защо и срещу колко?

istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар