Деса на Плевньо с нов бизнес. Троши хиляди левове

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Деси Банова очевидно е стопирала плановете си да се връща на екран в Нова телевизия. От синоптичка съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев се е преквалифицирала в бизнес дама, научи „Ретро“.

Оказва се, че дори във времето, в което е по майчинство и се грижи за сина си Йоан, Деси изкарва хиляди левове чрез чисто нова фирма. Въпросното дружество – „Десислава Банова“ ЕООД, се занимава с консултантска, посредническа, организационна дейност според официални данни от Търговския регистър. Любопитна подробност е, че фирмата е създадена буквално дни след като двамата с Росен Плевнелиев обявиха официално, че имат интимна връзка в края на 2017 г. Бизнесът на Деси обаче е регистриран на адреса на родната ѝ къща, където в момента живее майка ѝ Лиляна. Отчетът на синоптичката за предходната година показва, че е изкарала 76 хиляди лева, макар нито веднъж в публичното пространство да не се е чуло, че тя и фирмата ѝ са организирали събитие от какъвто и да било ранг.

Всеизвестно е, че новата г-жа Плевнелиева има и друг бизнес – сватбена агенция. Тя все още е активна, но дейността ѝ е преустановена. Самата Десислава призна, че в момента не се занимавала с подобен род мероприятия и честно казано, за в бъдеще не мислела да се изявява в това амплоа. По-скоро си представяла да организира бизнес и корпоративни събития, каквито смятала, че повече ѝ подхождат, откакто е половинка на бивш държавен глава. Относно кариерата си в телевизията Банова не обелва и дума. Тя излезе в дълга отпуска миналото лято.

Тъй като не подхождаше на една половинка на президент да чете от аутокюто прогнозата за времето, Деси напусна отдела на синоптичките и я „повишиха“ със собствена рубрика. В „Историите на успеха“ тя интервюираше млади, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи не в чужбина, а тук, в родината.

Последното издание на рубриката ѝ бе в началото на юни миналата година, след което Банова се оттегли в очакване на раждането на сина си. А той проплака в първия ден на октомври. Сега обаче за нейния формат нямало почва, тъй като докато тя се грижи за малкия Йоан, Гена Трайкова от конкурентната Би Ти Ви дублира формàта ѝ в ефира на предаването „120 минути“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар