Деса Общата: Когато хората страдат, те се обръщат към Борисов, защото само той и ние от ГЕРБ можем да ги спасим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След участието на Мая Манолова нека зрителите да си поемат дъх. Това се превърна в сатирично-логорейно шоу. Нещо между ”Искрено и лично” и ”Море от любов”. Малко се говореше за политика.
Така започна гостуването на Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Българската национална телевизия тази сутрин.

„Когато ГЕРБ подаваше оставка, Манолова стоеше на зам.-председателското място в Народното събрание. Тя предложи, по нейни думи, Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Тя обиждаше българските граждани пред огражденията. Сега да говориш, че си част от гражданското общество, само защото искаш да се докопаш до властта, е неетично спрямо българския избирател“, посочи още Атанасова.

Острите коментари след гостуването на Манолова от страна на Атанасова не спряха дотук. Тя категорично заяви, че не е важна технологията на провеждане на самите избори. Важно по думите на Атанасова е доверието на избирателите.

„Българският народ е прагматичен, мъдър. Винаги залага на този, на когото има доверие. Не случайно ГЕРБ има толкова победи. Когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Трябва ли да коментирам всички случаи, в които той лично се е намесвал?“, попита Атанасова в ефир.

Тя призова тази сутрин да се приключи с темата за честността на изборите. Спомена аферата „Костинброд“. Атанасова категорично заяви – от ГЕРБ досега не са организирали избори. Единствените са били президентските, които партията е загубила, след като техния кандидат Цецка Цачева бе победена от Румен Радев.

„Политици с опит да коментират, че единствено и само гласуване по пощата или машинно гласуване ще спасят процеса, е несериозно. Във всяка една избирателна комисия има представители на всички политически партии. Има застъпници, наблюдатели. Манолова неслучайно призова да има наблюдатели от движения като нейното. Да, няма нищо лошо – да се включат колкото се може повече политически ангажирани хора. Видеонаблюдението е абсурдно – за да се осъществи, нали някой трябва да наблюдава“, посочи Атанасова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар