Деса общата: Корупцията е само в главите на мафията, която иска да ни свали от власт без да сме пипнали и 1 лев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Десислава Атанасова от Герб влезе в словесен сблъсък с водещ на БНР според депутатката на Борисов корупция в България особено по високите етажи на властта няма и никога не е имало.

 

Преди нас комунистите крадяха всички помним аферата “Батко и Братко” сега такива неща няма, но това не пречи на опозицията и на онези платените на площада да викат, че имало корупция, но да не я доказват с нищо.

Президентът Радев всички видяхме до кой е на сватбата в Правец, до олигарха на комунистите Гергов, който заедно с госпожа Лъжа, навремето са откраднали буквално Пловдивският Панаир и “Техноимпекс” на тези ли да дадем България или на Мая Манолова, която искаше да измами всички с аферата “Костинброд” да не се залъгваме, че има корупция в България, такава няма има я само в главите на протестиращите и всички мафиоти, които седят зад протеста финансово, защото сега вече ясно осъзнават, че номерата им вече не минават и никой не им вярва, а съда и прокуратурата започнаха сериозно да си вършат работата.

Такива като Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова и Румен Радев са вредни за политиката и за България, защото зад тях седят мутри, но те нямат нищо против да викат Мутри Вън и има корупция, докато те самите си дружат с мутрите и престъпниците. Това ли е морала им?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар