Десислава Радева грейна в бебешко розово с искрящи камъчета на концерта на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн! (СНИМКИ)

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С рокля от букле в бебешко розово и разноцветни полускъпоценни камъчета се появи на балкона за официални гости на концерта на Виенската филхармония съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева. Обувките и чантата също бяха в подходящ новогодишен стил в златно.

Двамата със съпруга й Румен Радев са по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт в златната зала на „Музикферайн“.

Във Виена проведох работна среща с австрийския президент Александър Ван дер Белен и президента на Република Естония г-жа Керсти Калюлайд в контекста на срещата на „Триото“ на председателството на Съвета на Европейския съюз, сподели във Фейсбук президентът Радев.

Разговарях и с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц и отправих покана към него да посети България, допълни той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Десислава Радева грейна в бебешко розово с искрящи камъчета на концерта на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн! (СНИМКИ)

  • Вълнуващо! България е там, където са и всички останали поканени! България е там, поканена със уважение! България ще бъде!

Вашият коментар