Дефектът Марешки мами с 23 стотинки на литър

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кампанията на бензиностанции свързани с Веселин Марешки, пропагандира,че литър дизелово гориво при тях е на стойност 1.59 лева на литър.
Тези, които отидоха да се възползват и заредят от тази ниска цена,се оказаха измамени.Цената на дизеловото гориво в бензиностанциите свързани с Марешки се оказа с 23 стотинки по скъпо на цена 1.82.
Реално по законите в Република България това може да се квалифицира, като измама и нелоялна конкуренция с подвеждане на клиентите на въпросните бензиностанции свързани с бизнесмена-политик Марешки.
С тази публикация се надяваме да се самосезира Главна прокуратурата на Република България, Комисията за защита на потребителите и Националната агенция по приходите, които да проверят има ли престъпление с подвеждащата кампания на Марешки и свързаните с него бензиностанции и аптеки, където се рекламират нереалните цени на дизеловото гориво.
Бизнесменът-политик Марешки влезе в парламента, именно с игра с цените на малкото на брой негови бензиностанции, които заблудиха много хора да гласуват за него, като уж различния политик от статуквото, но после се оказа,че в парламента подкрепяше с гласувания инициативите и политиките на партия ГЕРБ и съюзниците им от Валери Симеонов от НФСБ, Атака на Волен Сидеров и ВМРО на Красимир Каракачанов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар