Деца открили тялото на убитата жена в Бургас, дъщеричката й не е станала свидетел

Деца открили тялото на убитата жена в Бургас, дъщеричката й не е станала свидетел

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Снимка: БТА

Деца открили тялото на убитата жена в Бургас, дъщеричката й не е станала свидетел

35-годишният извършител на жестокото престъпление, който се самоуби, не е баща на 4-годишното момиченце

Деца, играещи в парка в бургаския жк “Славейков”, са открили първи тялото на 32-годишната жена, която бе убита снощи от приятеля си с нож, разказа пред Нова телевизия очевидец на трагедията, станала край църквата “Света Троица”.

Мъж уби жена си пред 4-годишното им дете в Бургас и се хвърли от покрива на съседен блок

По думите на мъжа, след като се натъкнали на безжизненото тяло на младата бургазлийка, децата побягнали уплашени, а той и негов колега отишли към мястото и видели трупа на 32-годишната жена. Веднага подали сигнал на тел. 112 и на място били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. 

В същото време друг служител на храма видял от другата му страна 4-годишната дъщеричка на жертвата. Детето стояло само. “Момиченцето е казало къде живее, разказало е и че предишната вечер между майка му и приятелят й е имало скандал”, добави свидетелят.

В момента детето е настанено при баба си по майчина линия. Установено е, че 35-годишният мъж, който е живял на семейни начала на майката на момиченцето, не е биологичен баща на детето. Причина за убийството и последвалото самоубийство е, че жената е поискала раздяла. Убийството обаче не е станало пред очите на 4-годишното дете. 

След като партньорите се скарали в парка, мъжът хванал детето и го завел от другата страна на църквата, където го оставил само. След това се върнал при майката. Разправията продължила, мъжът извадил нож, намушкал жената във врата и тя издъхнала на място. След това той отишъл до блок 10 в жк “Славейков”, качил се на 12-ия етаж и скочил през прозореца на междустълбищната площадка. Загинал на място. 

Осиротялото момиченце е под полицейска закрила, а социалните служби днес ще решат какви мерки да бъдат предприети. С него ще работи и психолог.

По неофициална информация на Нова телевизия между двамата партньори често избухвали скандали, а в полицията в Бургас дори е имало подаден сигнал от мъжа за агресия срещу него от жената. 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар