Джамбазки пред Хекимян: Защитавах имуществото на ВМРО. На война бомбичките се разрешени. Тези ни обявиха война!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, след като Антон Хекимян включи Ангел Джамбазки в студиото, за да отговори на въпроса дали той е хвърлял бомбички по протестиращи от сградата на ВМРО.

Политикът не пожела да отговори на въпросите на водещия и между тях се разигра грозна сцена на заяждане и професионално доказване. „Не е ли най-важното кой троши? Ако дойдат пред вашия дом и започнат да трошат – какво ще направите! Те дойдоха първи, ние бяхме нападнати и се отбранявахме. Ако тези хора бяха нахлули вътре, щеше да се стигне до физическа саморазправа.

Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч и да ги спреш, или да се биеш с тях по етажите?“, попита Джамбазки. „Отговорихме адекватно на хора, които нападнаха нас и сградата, която беше пълна с хора. Вие ще им изиграете един танц ли?“, попита евродепутатът в отговор на въпросите на напористия водещ. „Саморазправа е правен термин и ви съветвам да не го използвате, ние се защитавахме от хора, които ни нападнаха и започнаха да трошат вратата ни. Вие сте пристрастни“, отсече политикът.

„Хвърлянето на бомбички да не е някакъв комплекс за това, че не сте завършили казарма“, провокира госта си Хекимян. На това Джамбазки му опонира като на свой ред го запита дали няма комплекс, че не е учил психология. Хекимян провокира евродепутата пак като го пита дали в сградата на ВМРО има и други опасни оръжия. „Аз съм човекът, който взе решение да защити нашата собственост.

Защо ми задавате въпроси тип Наталия Кобилкина“, попита Джамбазки водещия. „Явно на вас Кобилкина ви е през очите тази сутрин“, отговори му Хекимян. „На някакви хора, на които вие симпатизирате искате да ги защитите с тези въпроси ли“, попита на свой ред Джамбазки. Накрая водещият прекъсна събеседника си и и го изключи от ефир като премина към следващия гост.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар