Диана Дамянова: Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да запази второто място – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Диана Дамянова: Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да запази второто място

ФБ/Диана Дамянова

Всички партии са заглушени от две черни кампании. Едната е произведена от ПП-ДБ и е подписана. Става въпрос за кампанията с прасето и тиквата. Другата черна кампания е поредната кампания със записите. Те заглушават всички останали. Основните политически сили са притиснати. ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат далеч надолу по пързалката. Това заяви пиар експертът Диана Дамянова в ефира на Нова телевизия. 

ПП-ДБ нямат тренинга да премълчават. Ако бяха замълчали за тези записи, сега нямаше да водим тези разговори, каза още тя. 

Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да запази второто място. Ако запазят 17% запазват лице. Ако ПП-ДБ паднат под 17% може да се стигне до разпад в коалицията. Пеевски си играе неговата игра. Преди година и половина Пеевски не можеше и да мисли за второ място, коментира още Дамянова. 

Според Силвия Великова единствената печелеща партия в тази кампания е ДПС. “ДПС си води кампанията на място. Така че втората сила най-вероятно ще се окаже тя. Борисов всеки ден нещо коментира. ПП-ДБ всеки ден нещо коментират. Делян Пеевски е коментирал само веднъж на извънредното заседание”, добави още тя. 

 

По думите ѝ има вероятност новите записи на ПП-ДБ да са били рязани и лепени. “Съдържанието обаче не беше отречено”, уточни още тя. Според нея всички публични диспути са всички срещу ПП-ДБ. 

Абсурдна ситуация е, че след случката с катастрофата с автомобил на НСО, нито един депутат не постави въпроса за тази служба, която има право да се движи по правила, различни от българските граждани, посочи Дамянова във връзка с катастрофата с кола на НСО. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар