Диана Дамянова: Мафията ще се бори срещу честните избори докрай!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласуване да е просто човешка глупост.

Защото на мен ми се струва , че ни се готви сценарии по … Тръмп… нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, именно чрез това ръчно броене, където „експертите“ на герб са истински експерти и после….. помните ли? …. ами после възмутени граждани нападат каквото тук играе ролята на бял дом..

Иначе ръчно броене на резултатите от машинното броене, би бил просто цирк, ако не е част от истински сценарии за опорочаване на изборите.
От което пък следва, че мафията явно има някакви резултати, различни от публично известните. И е готова да направи всичко, дори нападение над тукашния бял дом, с цел да не допусне да бъде победена.
Добре, че главнокомандващ все пак е Радев, а МВР се държи от Рашков, че иначе този американски сценарии, сътворен явно от американските консултанти на мафията, би могъл да даде и резултат..

Срещу това ние можем да направим само едно – да излезем да гласуваме, толкова масово, че поредната им манипулация да потъне в нашия масов вот.
Просто заведете трима свои близки, говорете, убеждавайте ги, разкажете им истината и не им позволявайте да успеят, като обезверят хората в силата на вота.
Вият като ранени хиени, защото това е краят… и те го знаят и сега се борят да залеят всичко в кал, а защо не и в кръв..

Ще им го позволим ли, или просто ще изведем съседът, който се колебае дали да гласува, който е изпаднал в апатия и на нищо не вярва, ще кажем на сина си, че не е добре да си остане в този ден в къщи, ще заведем възрастните си родители да гласуват, въпреки заверата борисов-пеевски-гешев? Това зависи само и единствено от нас.
Но, ако ви харесва страната в която живеете, кочината която я превърнаха през последните 12 години, стойте си в къщи и чакайте „преброителите“ на мафията да ви фалшифицират изборите.
Имате избор, не ли?

 

Диана Дамянова, ръководител на предизборния щаб на „Продължаваме промяната“, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар