Дива и красива: Бивша гимнастичка е сигурна, че ще спечели Игри на волята 6 (видео) – Още спорт

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на кастинг битките на Игри на волята 5 и водеше Михаела почти през цялото време, но накрая не успя да я победи.

Тя обаче спечели сърцата на зрителите и феновете на едноименното риалити. Виктория всъщност е въздушен акробат и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали – мостът е бил висок 10 метра.Какво сподели тя за чувството да стъпиш на Арената за първи път и възнамерява ли да се върне в сезон 6, научете в интервюто, което даде:


ВЪПРОС: Какво не ти достигна в битката срещу Михаела?

ОТГОВОР: Това, което не ми достигна в битката срещу Михаела е може би малко повече спокойствие на Дракона, тъй като нейното топче стоеше в една позиция, докато моето постоянно се шляеше наляво-надясно. Може би това е, което ме спъна.

ВЪПРОС: Засегна ли те това, че Амазонките подкрепяха Михаела?

ОТГОВОР: Това че Амазонките постоянно подкрепяха Михаела, по-скоро ме дърпаше напред, отколкото назад, тъй като за мен това някой друг да вярва в опонента ми, ми дава повече спортна злоба и амбиция да им докажа, че те грешат.

ВЪПРОС: Какво беше чувството да стъпиш на Арената?

ОТГОВОР: Чувството да стъпя на Арената беше неописуемо и със сигурност аз ще искам да се върна в шести сезон, за да поправя грешката си.

ВЪПРОС: Ще се запишеш ли отново за участие?

ОТГОВОР: Отново ще се запиша за участие в Игри на волята и този път ще гледам да не бъда с това оранжево екипче, а да бъда от племената.

ВЪПРОС: Смяташ ли, че ще спечелиш?

ОТГОВОР: Ще спечеля, да! Със сигурност!

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар