Див екшън! Герберка нападна полицай и го заудря с шамари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъж и жена са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане и възпрепятстване служители на реда да извършат задълженията си във Велико Търново, съобщават от МВР. Жената е оказала съпротива и нанесла удари на униформен служител.

Случката се е разиграла на наказателен паркинг в областния град в събота. 35-годишна жена от София и гражданин на ЮАР, постоянно пребиваващ в страната ни и живущ в село Петко Каравелово, влезли в конфликт със служители на паркинга заради репатриран автомобил.

Било потърсено съдействие от частни охранители, които обаче не успели да се справят с афектираните граждани и потърсили съдействие от полицията. Пристигналият на мястото полицейски екип поискал документите им за самоличност.

 

Жената не изпълнила полицейското разпореждане е осуетила проверката. Приятелят ѝ също крещял и ръкомахал и не спазвал необходимата дистанция, което наложило задържането му. В това време жената се опитала да избяга от полицейските служители и също била задържана, като оказала съпротива и нанесла удари на униформения служител. Двамата са задържани за срок до 24 часа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар