Сашо Диков

Диков: Гражданинът Бойчето казва, че знае коя е Мата Хари, а Прокуратурата питала ли го е?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това ме кара да не търпя никого с подобно поведение. Тъй като един от най-наглите случаи на проявено безочие и наглост е именно повода за това писмо. Затова го и написах – давам Ви простия факт. Гражданинът Бойчето казва: ”Знам кой ми влезе в къщата, кой извърши престъплението и кой ме насади”. Прокуратурата започва проверка и казва, че не са могли да разберат кой е извършил престъплението.

Това коментира журналистът на телевизия „Евроком“ в ефира на 7/8 ТВ.

„Нормално беше първо Съдебната система в своето съобщение, след няколкомесечно мълчание да каже, че са попитали премиера, след неговите категорични изявления пред германски вестник, че той знае коя е Мата Хари, само че той мълча като ремсист на разпит и нищо не каза. Затова сме затруднени ние да кажем кой е заснел чекмеджетата и парите, само че няма такова нещо. Затова питам нашия добър общ познат защо мълчи и кога ще каже коя е Мата Хари“, допълни той.

„Тук не става дума за жълтории, става дума за чекмеджето и пачките и за пищова, и за кюлчетата. Въпросите към премиера са два: защо не казва коя е Мата Хари и Прокуратурата питала ли го е коя Мата Хари“, допълни той.

Диков спори със Слави Трифонов дали може да се отстрани от властта ГЕРБ.

Журналистът изказа мнение, че без БСП и Корнелия Нинова ГЕРБ трудно ще бъде свалена от власт. Слави Трифонов бе категоричен, че няма да прави коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар