Дилов-син: По-добре всички да са в палатката и да пикаят навън, отколкото да са навън и да пикаят в палатката – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас – Любен Дилов-син, написа емоционален коментар в социалните мрежи, след като стана ясно, че е събрал над 3300 хиляди преференции на парламентарни избори в неделя. Дилов благодари на всички, които са отишли да гласуват тук и в чужбина. По думите му предстоят месеци, в които избраните от народа депутати ще имат възможност да се докажат и ако не успеят да оправдаят очакванията на народа, то значи мястото им не е в парламента. 

ЕТО КАКВО НАПИСА ДИЛОВ-СИН:

Никога не е късно за благодарности! Забавих се, защото да благодариш предварително означава да натовариш някого с очаквания, които той може да не иска да носи. 3353 преференции за мен и общо близо 5000 за “Гергьовден”. В това число и 3 от затвора (Едва ли са ме харесали сексуално! Точно мен?!!!) Бургазлии – просто не знам какво да кажа…Не, не се просълзявам. Това са пръски от морето… Изключителна кампания на герберите в целия регион. Без нито една обида, без нито един кофти номер, без злоба, под дъжд от подигравки и ехидни подмятания. ..И страхотен резултат! Вие просто показахте, че истинската власт е местната власт. И тя се получава и губи всеки ден, при всяка среща с всеки гражданин.

Трудно се впечатлявам, както знаете от едно предаване…Златен бутон за вас, за щаба, за доброволците и огромно благодаря!!! На всички българи, които отидоха да гласуват. И тук, и в чужбина – благодаря и дано бъдещите депутати да са на висотата на вашето търпение, хъс и желание за по-добри дни. Дано! Както знаете истинският патриот от две кризи винаги ще избере националната. Мъдрият български народ прибави към здравната и икономическата кризи и очаквана парламентарна криза. Казвам го без грам подигравка – ако ние, избраните от вас, не успеем да се справим следващите месеци, значи просто мястото ни не е в парламента. И това, мисля, е по-мъдро, от колкото можем да си представим. Това е прост, ясен избор на мъдър народ. През сравнително леките летни месеци ще ни погледа сеира и ако не ставаме – къш и нови избори!

Записал съм си специално да не забравя да благодаря и от името на Орлов мост в София, че повечето от обитателите му от лятото ще са в парламента това лято. В смисъл – ще се минава по-лесно. Да благодаря на българския избирател, който далеч преди Хувър да го каже, знае, че е по-добре всички да са в палатката и да пикаят навън, отколкото да са навън и да пикаят в палатката. Споделената отговороност е най-голямата ценност на изборите и демокрацията.

Специално искам да благодаря и на всички, които говореха за култура на тези избори. Това е най-благодарната индустрия на света. Ако вие месите хляб и ми го дадете, а аз ви дам два лева, вие ще имате два лева, а аз ще имам хляб. Но ако направите песен и я дадете всички ще имаме песен… Е, вярно, че за известно време един мой бивш и бъдещ колега ще трябва да пише европроекти, а не песни, но и това ще мине! И всички ще спечелим, защото лош опит няма! Едно единствено име ще спомена в тези благодарности – на Kalin Veliov, който като поп Матей Миткалото обиколи три пъти България за да се среща с хората, които правят култура всеки ден. Месят, грижат се да втаса, пекат и преглъщат сухите залчета на ежедневната ни култура! Калине, благодаря! Благодаря на бургаските медии, които – очаквано – могат да засрамят много от националните си колеги не само с яко бачкане и свеж хумор, но и с разбирането , че не винаги добрата новина е лошата новина. И накрая благодаря на едно момиче, което ме нарисува с кафе.

Благодаря и телефонът ми е същият!

Ваш, Любен Дилов-син

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар